regenboogzorgbemiddeling@outlook.com

Neem nu contact op 06 - 51 88 02 01

ZZP'ers

Zoeken naar nieuwe opdrachten is het minst leuke deel van je werk. Daarom hebben wij dat voor je gedaan. Wij hebben volop werk, zowel voor korte opdrachten als opdrachten voor een langere periode.

Wij zijn er voor jou. Dit betekent dat we zorgen voor de juiste match tussen jou en een opdrachtgever, het maken van de facturen en de overeenkomsten, zodat jij kan doen waar je goed in bent, het verlenen van de beste zorg!

Doordat wij samenwerken met een kleine groep zzp'ers kom je bij ons altijd op de eerste plaats, en vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Als zzp'er krijg je een eigen contactpersoon, hierdoor weet je wie je aan de telefoon krijgt als je contact met ons opneemt.

Als zzp'er bepaal je zelf je eigen tarief, deze nemen wij mee in de onderhandelingen richting onze klant. Dit betekend dat wij niet werken met vaste tarieven. Ook betaal je bij ons geen fee of andere verborgen kosten.


Onze werkwijze

Één contactpersoon voor direct contact

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, met één direct aanspreekpunt weet je precies wat je van elkaar kunt verwachten.


Direct contact met je opdrachtgever

Is er een match tussen jou en de opdrachtgever? Dan gaat vanaf dat moment het contact rechtstreeks tussen jullie.


Administratie

Wij zorgen voor de overeenkomsten, facturering en het controleren van de juiste documenten van jou als zzp'er.


Tarieven

Wij hebben met sommige klanten tariefafspraken maar jij bepaald of je voor dat tarief de dienst aanneemt.


Vrijheid in werktijden

Jij bepaalt welke klussen je aanneemt en hoeveel uur je werkt.


Kosten

Geen.